Går du på Sveriges skendemokrati?

Att toppolitiker träffar globala stora företag under tre dagar varje år och planerar jordens framtid i största hemlighet är enligt Löfven helt ”odramatiskt”.

Stefan Löfven blir frågad om Bilderberg

I en ”demokrati” väljs politiker av folket och ska tjäna folket, men i Sverige är det tillåtet för politiker att träffa näringsidkare i största hemlighet. Du som medborgare får inte veta vad man diskuterat. Dom diskuterar och beslutar över ditt huvud, vad du tycker är för dom betydelselöst. Dom kör enträget på med sin långsiktiga agenda.

När saker sker i hemlighet skenar min fantasi iväg, jag tror att blandat med politik sker också absurda sexuella lekar. När man kämpar så hårt för att hålla en hemlighet är det oftast någonting skamfullt. Vem vet Löfven kanske var Kissingers boy toy? Som årets nykomling kanske han gick laget runt?

Samma uniform!Löfven och Reinfeldts politik skiljer sig ungefär lika mycket åt som deras uniformer. Utåt sett bråkar dom om några hundralappar hit och dit på skatten för de flesta. Löfven hatar arbetslöshet och Reinfeldt hatar utanförskap. Som arbetslös under en längre tid har jag känt mig ganska utanför. Jag skiter fullständigt i om jag får några hundra mer i plånboken, så billigt kan ingen köpa min röst.

Det jag bryr mig om är att få behålla min integritet och värdighet som människa. Både Löfven och Reinfeldt köpta av de största globala företagen kämpar hårt för att införa en totalitär kontrollstat och slaveri. Klyftan ökar och medelklassen kommer att bli den nya arbetarklassen i framtiden.

Slipsfärgen avslöjar hur jag kommer att rösta nästa val (även EU valet). Även om Piratpartiet känns som ett enfrågeparti så är dom det enda partiet som slåss för frihet och integritet för alla, alla andra partier vill ha mer spioneri och kontroll. Just nu är detta viktigare än en marginell ekonomisk skillnad i framtiden.

This entry was posted in Bilderberggruppen, Politiker and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *